İSTİKLAL İLKOKULU
Elbeyli Konaklama Tesisleri Köy Sokağı, Beşiriye Köyü ElbeyliKİLİS
0348 792 20 05 cep 0505 453 31 27

VİZYON

Okulumuz, Türk Milli Eğitim sisteminin genel amaç ve temel ilkeleri doğrultusunda; kendi kendini yönetebilen, mantıklı düşünebilen, yaratıcı düşünceye sahip, araştıran, sorgulayan, öğrenmeyi davranış haline getirmiş öğrenciler yetiştirmenin yanı sıra kendini ve çevresini değiştirebilecek güçlü karakterler yetiştirmeyi vizyon olarak belirlemiştir.

MİSYON

Öğrencilerimizi; Türk toplumunun değerlerini, ahlakını önemseyen, Orta Öğretim Sınavlarında başarılı olan, yeteneklerine göre mesleki eğitime yönelen, görevini yapan ve sorumluluk yüklenebilen, Kendilerine güvenen, çağdaş teknolojileri etkili biçimde kullanabilen, bilimsel düşünme, çalışma ve araştırma alışkanlığı kazanmış, bedensel ve ruhsal bakımdan gelişmiş, mensubiyet ve mesuliyet sahibi, İnsanlar olarak yetiştirmek hedefimizdir.

Öğretim Şekli :normal öğretim

normal öğretim

Derslerimiz sabah 08:30 da başlayıp, öğleden sonra 14:15 de sona ermektedir.

İl merkezine 25 km uzaklıkta, ilçe merkezine 8 km uzaklıktadır.

Köy